BONAFIDE

BONAFIDE

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

14 apr 2023 20:00 - 22:00

Beskrivning

Bonafide bildades av sångaren och gitarristen Pontus Snibb i Malmö 2006. Deras uppdrag stod tidigt klart: att spela hårdrock som den ska spelas: trogen sina rötter i den elektriska bluesen och tidiga R&B.

2007 släppte Bonafide debuten Bonafide, och blev direkt upplockade på konserter med Deep Purple, Europe, Status Quo, Y&T, LA Guns, The Quireboys på mängder av arenor och teatrar. Uppföljaren Something’s Dripping placerade sig på Svenska Albumlistan, över namn som Ace Frehley och Megadeath. Deras låt Fill Your Head With Rock utsågs av Classic Rock Magazine till en av årets bästa låtar 2011, och de har gång på gång hyllats för sin omisskänneliga energi och sound bandet levererar på scen. 6 album och otaliga turnéer senare är mer aktuella än någonsin. De har släppt en egen öl (lagern ”Fill Your Head”) i samarbete med Wessinge Bryggerihus, och i år släpper de ett nytt album! Än en gång har bandet jobbat med demonproducenten Chips Kiesbye (Hellacopters, Sahara Hotnights, Sator), och precis som bandets mest hyllade skiva Somethings Dripping är den inspelad i Music-a-Matic i Göteborg med Henryk Lipp bakom spakarna.

Under sommar och tidig höst turnerar några av bandets medlemmar med bandet Mustasch, vilket visar på stor nyfikenhet, mycket energi och en omättat hunger efter att få spela ännu mer live!!!

Under 2023 släpps bandet sjunde album ”Are You Listening”

Det är helt är fullständigt omöjligt att inte ryckas med av bandets oemotståndliga musik och starka liveshow!

Arrangör

Enheten Kultur & Bibliotek, Söderhamns kommun arrangerar konserter på Söderhamns teater, den årliga jazz- och folkmusikfestivalen Världsarvsjazzen samt samarrangemang med arrangörsföreningar runt om i Söderhamns kommun.

Lokal

Söderhamns Teater SE Söderhamns Teater, Norrtullsgatan 12, 826 31 Söderhamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.