Bokrelease med Stefan Ahnhem

Bokrelease med Stefan Ahnhem

Biljetter från 245,00 SEK

Plats

Datum

18 apr 2023 18:00 - 20:00

Beskrivning

Nu släpps snart Stefan Ahnhems nya bok Bytet. Bytet är en psykologisk thriller om hur våra drömmar och fantasier kan vändas mot oss, så att vi till slut inte ens vågar tro på oss själva. Om hur löften är till för att brytas. Och om hur de vackraste fasader lätt kan rämna inför den stora passionens enorma krafter.

För att fira detta och för att hylla sina trogna läsare bjuder Stefan, tillsammans med oss på Bonniers Bokklubbar och Bokförlaget Forum, in till ett exklusivt premiärmingel samma vecka som boken släpps.

Kom och lyssna till när Stefan berättar om boken, mingla med andra bokklubbsmedlemmar och Ahnhem-fans, ät och drick gott och få ett av de allra första exen av Bytet (signerad, såklart).

När: Tisdag 18 april kl 18.00-20.00
Var: Bonnierförlagen Sveavägen 56, Stockholm.
Pris: 245 kr (i priset ingår dryck och tilltugg samt boken Bytet)

Lokal

Ljusgården, Bonnierförlagen, Sveavägen 56, 111 34 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.