skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Boelspexet Kung Byxlös!

Eventet är avslutat

Boelspexet Kung Byxlös!

Från 0,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

1 mars 2024 - 3 mars 2024

Beskrivning

Vi besöker Kalmar slott år 1397 där maktspelet om Norden når sin kulmen. Den oerhört begåvade drottning Margareta planerar att sammanfoga de tre nordiska länderna i en union och anar inget ont från adelsmännen hon bjudit in till festligheterna. Men för dem är det inte solklart att en kung utan byxor är lämpad att leda både Sverige, Norge och Danmark.

På sin väg till makten har den magnifika och fabulösa drottningen tidigare tvingats fraternisera med pirater, sluta konsumera bröstmjölk och även förlorat sin ende son Olof. Ska hennes förflutna sätta stopp för den framtid hon drömmer om och har offrat så mycket för eller kan hon tillsammans med sitt hov bli den största av sitt slag?

Se efter själv när Boelspexarna åter sätter upp spexet Kung Byxlös!


Föreställningar ges:

Fredag 1 mars kl 19 - PREMIÄR

Lördag 2 mars kl 16 och 19

Söndag 3 mars kl 16 och 19

Notera att samtliga tider avser akademisk dubbelkvart (dvs, insläpp från 19:00, ridån går 19:30).

Längd: ca 2,5h inkl. paus.

Medlem i Studentlund eller under 18 år: 140 kronor.

Särskild medlem i Akademiska Föreningen: 170 kronor.

Ordinarie: 210 kronor.

Arrangör

Hejsan och välkommen till Akademiska Föreningen i Lund. Här finner du biljetterna till AF:s utskott och anslutna föreningar.

Biljetter kan köpas här online eller i Studentinfo i AF-borgen.

Lokal

Stora salen Stora salen, Sandgatan 2, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer