skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Boelspexarna ger Cumann na mBan!

Eventet är avslutat

Boelspexarna ger Cumann na mBan!

Från 0,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

13 oktober 2023 - 15 oktober 2023

Beskrivning

Boelspexarna presenterar spexet Cumann na mBan - historien om hur Irland nästan blev självständigt.

Året är 1916 då organisationen Cumann na mBan [kum(u)n na ma:n] rekryterar fler kvinnor som vill kämpa för Irlands frihet från de brittiska kolonisatörerna. En revolution står för dörren och behovet av vapen med en skottlängd på över sju millimeter växer. Trots brinnande världskrig tar kvinnorna i Cumann na mBan kontakt med en tysk bekant som kan smuggla vapen till Dublin. Men vad kan de erbjuda honom i betalning? Hur ska han lyckas smuggla vapen igenom den brittiska tullen? Och hur ska han lyckas få tag på en förstaklassbiljett till Irlandsfärjan?

Lär dig uttala Cumann na mBan och se vad som händer i höstens nyskrivna Boelspex.

URPREMIÄR 13/10 kl 19.00

Föreställningar 14/10 kl 16.00 och 19.00

Föreställningar 15/10 kl 16.00 och 19.00

Notera att det på affischer står tider utmärkta med minuter, d.v.s. utan akademiska kvartar. Denna angivelse avser tid för insläpp. Ridå kommer att dras 30 minuter att insläppet börjat.

Medlem i Studentlund eller barn: 140 kronor.

Särskild medlem i Akademiska Föreningen: 170 kronor.

Ordinarie: 210 kronor.

Arrangör

Hejsan och välkommen till Akademiska Föreningen i Lund. Här finner du biljetterna till AF:s utskott och anslutna föreningar.

Biljetter kan köpas här online eller i Studentinfo i AF-borgen.

Lokal

Stora salen Stora salen, Sandgatan 2, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer