skip to main content

Boeing 737 simulator

Boeing 737 simulator

Från 1.875,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

6 januari 2024 - 31 mars 2024

Beskrivning

Har du funderat på vad piloterna egentligen gör där framme i cockpit och hur det känns att flyga ett större flygplan? Flyger du kanske flight simulator på datorn hemma eller är du bara ute efter ett spännande event?

AVIANS Simulation erbjuder "flyglektioner" anpassade för både nybörjaren och flygsimulatorentusiasten. Vår simulator är ytterst typtrogen och realistisk och våra erfarna instruktörer kommer bistå med hjälp och stöttning under hela flygningen.

Eventet börjar med en kort genomgång i klassrummet följt av omkring 75 min flygning i simulatorn. Programmet anpassas efter önskemål och det går bra att ta med max. 5 gäster som sitter med och tittar på. Räkna med att eventet tar omkring 105 min att genomföra. Den som flyger bör vara minst 15 år.  

Lokal

AVIANS Simulation, Lodgatan 19, 211 24 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer