BODY MIND SPIRIT Konsert med Ulf Johansson Werre och KFUMs musikföreningar

111 49, 111 49 Stockholm
4 okt 2020 16:00 - 18:00
Biljetter 100,00 SEK - 200,00 SEK
Biljetter 100,00 SEK - 200,00 SEK

OBS!!! Pga utvecklingen av smittspridningen av Coronaviruset covid-19 i Stockholmsregionen de senaste dagarna och de restriktioner som följer med det har den planerade gemensamma konserten på söndagens konsert har fått ett nytt datum i höst- preliminärt 4 oktober. Detta betyder att det inte blir konsert nu på söndag 15 mars som tidigare aviserats.

Förköpta biljetter kommer att gälla även vid det nya datumet. För er som istället önskar återköp av förköpta biljetter kommer det att gå att ordna- vi ber att få återkomma med tillvägagångssätt för detta. Tack för er förståelse!

BODY MIND SPIRIT

En storslagen musikfest med kör, storband och symfoniorkester!

Medverkande: Ulf Johansson Werre & KFUM Centrals Musikföreningar

Royal Big Band, Symfoniorkestern Pro Musica, KFUM Centrals Barn- och Ungdomskörer, Stockholm Cantus, Swinging Tunes, Stockholms Motettkör KFUM, Suzukielever, Sångare från KFUM's Manskör

Konserten är ca 90 minuter + paus (servering)

Läs mer på www.kfumcentral.se

Profile picture
Stockholms Motettkör KFUM

Stockholms Motettkör KFUM är en blandad kör med rutinerade sångare och bred repertoar, bl a klassiska verk, svensk körlyrik, jazz, bossa nova och folkmusik. Vår dirigent är Rebecka Gustafsson.

Kören bildades av de två körerna Stockholms Motettkör och KFUM:s Kammarkör, två körer som funnits i 40 respektive 60 år. Hösten 2018 slog vi ihop körerna till en.

Vi repeterar på onsdagar på Rosengatan i Stockholms City tillsammans med KFUM Centrals övriga musikföreningar som storband, barn- och ungdomskörer och symfoniorkester. Hör av dig om du intresserad av att sjunga med oss! 

Event inställt

BODY MIND SPIRIT Konsert med Ulf Johansson Werre och KFUMs musikföreningar

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.