Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

BÖCKERNA

Eventet är avslutat

BÖCKERNA

Från 175,00 SEK

Plats

Datum

16 sep 2023 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkomna till en spännande föreställning, som bjuder på både cirkusinslag och läsning!

Den första akten inleds med gästande Nordcirkus, från södra Årefjällen. De förflyttar oss till en vacker sekelskiftesmiljö där akrobaten Daniel Oja utför akrobatiska konster på scen, på böcker och bland böcker.

Hela numret är en hyllning till boken och läsningen, och det innehåller såväl Poetry slam, som interaktivitet! 

Är 25 böcker staplade på varandra möjliga att balansera på? Hur låter den poesin som knivspetsen skapar? Hur ser de meningarna ut där orden hela tiden byter plats?

Efter paus gästas vi av Arabella Lyons från Folkteatern Gävleborg som framför en läsning med väl valda texter. På lördagskvällen är texterna utvalda för att passa en vuxen publik, och under söndagen är texterna anpassade för barn och familj! 

Välkomna till en spännande föreställning där vi hyllar läsningen och den fysiska boken. I pausen kan du passa på att avnjuta din kaffe uppe i vårt gamla bevarade bibliotek!  

Varmt välkomna!

Lokal

Lilla Teatern i Axmarby, Axmarstig 74, 817 94 Axmar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer