Bob Hansson

15 mar 2018 18:30 - 20:30

Thuleteatern, Skolgatan 2, 891 33 Örnsköldsvik

Örnsköldsvik Thuleteatern 15 mars 2017

Bob Hansson är aktuell med nya boken Tankar för dagen, manual för ett snällare liv. I den avhandlas vardagens små och stora mysterier men framför allt handlar den om att bli snällare mot sig själv och därmed andra. I Bobs texter finns det här med kärlek ofta med och det är just kärleken som står i strålkastarljuset när han besöker Örnsköldsvik och Thuleteatern.

Bob Hansson är författare, poet och föreläsare och har skrivit flera diktsamlingar, en tankebok, en intervjubok Kärlek hur fan gör man mm. Han reser runt i Sverige och världen och läser dikter, föreläser, gör shower och workshops.

I vår svämmar moments över av kärlek
Vi tror att världen blir bättre om kärleken får ta större plats och om var och en av oss försöker välja kärlek i det lilla och det stora. Det är inte alltid enkelt. Vi behöver bli påminda, få inspiration och prata med varandra om kärleken. Under rubriken Välj kärlek ger vi två inspirationskvällar under våren. Först ut är Bob Hansson och i slutet av april kommer Daniel Mendoza till Örnsköldsvik och moments.

Bob Hansson

Ej tillgänglig