skip to main content

BLUTALKS en sundare söndag

BLUTALKS en sundare söndag

Från 494,99 SEK

Plats

Datum

28 apr 2024 14:30 - 16:30

Beskrivning

Vi bjuder på en fantastisk söndag med kunskap och inspiration om att leva i din bästa hälsa

Leila Söderholm – har svart bälte i att inspirera oss andra till ett härligare liv.

Med energi, humor och värme förmedlar en av Sveriges mest anlitade hälsoexperter hur små förändringar ger stort utfall i vårt dagliga liv. Forskning, djupaste allvar och stor igenkänning i en perfekt mix som inte lämnar någon oberörd. Leila får oss att känna oss kapabla och motiverade. Hur vi lurar hjärnan att börja göra sånt som är bra för dig? Leila visar att du varken behöver mycket tid eller utrustning för att få in rolig rörelse i vardagen. Det enda som behövs är lite inspiration

Johannes Cullberg – folkbildaren och instagramstjärnan som krigar för att vi ska få bättre hälsa.

Johannes berättar på ett inspirerande sätt om hur fel det kan bli med en stenåldershjärna i en digital värld där våra evolutionära svagheter utnyttjas effektivt av stora globala företag, där vi betalar priset med vår hälsa.

Johannes delar frikostigt med sig av sina bästa tips och råd kring vad du kan göra för att få mer energi, bli starkare och gladare.

Kom ihåg att det är infört nya väskregler för att säkerställa en trygg och smidig upplevelse för alla besökare.

Vi ber dig vänligen lämna din väska hemma eller i stället använda vår bemannade garderob mot en avgift.

Mindre handväskor är dock tillåtna. Tack för din förståelse!

Lokal

Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg, Södra Hamngatan 59, 401 24 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer