skip to main content

BLUTALKS en sportigare torsdag

BLUTALKS en sportigare torsdag

Från 495,00 SEK

Plats

Datum

23 maj 2024 19:00 - 21:00

Beskrivning

Vi bjuder på en fantastisk torsdag med två sportikoner. Det blir både anekdoter och klokskap i mängder.

Joel Lundqvist – Vinnande ledarskap

Joel är ishockeyspelaren med tunga idrottsmeriter och ett välkänt namn – Det blev 23 år på elitnivå inom ishockey. 20 säsonger i Frölunda, och där 14 år som lagkapten. Med meriter som 4 SM-guld, 4 CHL-guld, 3 VM-guld och 2 VM-brons med sig i bagaget vet Joel vad han talar om när det kommer till att skapa vinnande team! Han berättar om sin resa och han reflekterar över hur hans ledarstil har utvecklats genom åren och delar med sig av de ledare som har inspirerat honom.

Torbjörn Nilsson – Göra varandra bra

Torbjörn är med sina 332 gjorda mål IFK Göteborgs bäste målskytt genom tiderna som sedan följts av en gedigen tränarkarriär. Genom att se och ta vara på allas kompetenser skapas en känsla av att alla är lika viktiga och att vi gör arbetet tillsammans. Torbjörn lär ut hur man motiveras till att arbeta mot gemensamma mål. Han delar även med sig av sina egna erfarenheter och roliga exempel från sitt liv som spelare, anställd och ledare.Kom ihåg att det är infört nya väskregler för att säkerställa en trygg och smidig upplevelse för alla besökare.

Vi ber dig vänligen lämna din väska hemma eller i stället använda vår bemannade garderob mot en avgift.

Mindre handväskor är dock tillåtna. Tack för din förståelse!

Lokal

Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg, Södra Hamngatan 59, 401 24 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer