skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

BLUTALKS En roligare söndag

Eventet är avslutat

BLUTALKS En roligare söndag

Från 595,00 SEK

Plats

Datum

4 feb 2024 14:30 - 16:30

Beskrivning

Vi bjuder på en fantastisk eftermiddag med Karin Adelsköld och hennes hyllade Humorkoden. Lägg till Radisson Blu s fantastiska brunch för en maxad upplevelse. 

Att kunna skratta i tuffa tider kan vara det svåraste som finns men det kan också vara ett av de mest effektiva sätt att ta sig igenom en kris. Vad är det som gör humor så effektivt mot stress och press och hur kan man hitta glädje även i det mest mörka? I denna rafflande, roliga standupföreläsning tar Karin Adelsköld med er på sin egen livsresa från utbränd, arbetslös, småbarnsmamma till Sveriges roligaste kvinna. Hon lär ut grunderna i humor, berättar om den senaste humorforskningen och ger er konkreta tips på hur man kan bli friskare både fysiskt och psykiskt genom att skratta åt eländet. 

Karin Adelsköld är en otroligt uppskattad komiker, teknikjournalist, programledare, författare, entreprenör och en av landets mest anlitade föreläsare. 

Följ henne gärna på Instagram där hon bidrar med både kunskap och väldigt roliga inlägg :-) @karinadelskold

Lokal

Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg, Södra Hamngatan 59, 401 24 Göteborg

Headliners

Karin Adelsköld
Standupföreläsare

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer