skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

BLUTALKS En äventyrligare torsdag

Eventet är avslutat

BLUTALKS En äventyrligare torsdag

Från 495,00 SEK

Plats

Datum

21 mar 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Vi bjuder på en torsdag fylld av berättelser, äventyr och tankar kring hur man landar in i sitt huvud och har rätt inställning till livet

Ola Skinnarmo – möt sveriges största äventyrare som berättar om hur du når dina mål & har det bra under tiden.

Isbjörnsattacker, tunn is, temperaturer ner mot 50 minus – ingenting har stoppat Ola. Under kvällen drar han en rad paralleller mellan ”sin värld” och din. Devisen ”kan jag, kan du” får genom hans förklaringar och tips riktig substans. Ola vill få dig att inse att du kan nå ända fram, förverkliga dina mål och dessutom ha det bra under tiden. Ola blandar allvar med humor och kryddar denna stundvis väldigt roliga föreläsning med vackra bilder ifrån världens alla hörn.

Markus Torgeby – löparen som lär oss hur vi landar i vårt huvud i en allt snabbare värld.

Markus pratar om vägen in till hjärtat. Om att vi människor redan har allt. Om vägen in till det som är viktigt på riktigt, det som ligger bortanför konsumtion och prestation. Han pratar inte om lycka och om hur du skall tjäna mer pengar. Han pratar om mening och det som är kärnan i att vara människa”. Han är även aktuell med boken En plats på jorden och dokumentären Husdrömmar på SVT.

Kom ihåg att det är infört nya väskregler för att säkerställa en trygg och smidig upplevelse för alla besökare.

Vi ber dig vänligen lämna din väska hemma eller i stället använda vår bemannade garderob mot en avgift.

Mindre handväskor är dock tillåtna. Tack för din förståelse!

Lokal

Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg, Södra Hamngatan 59, 401 24 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer