skip to main content

Bluesrock med Sten Gustavsson Band (SGB) + förband: Miss Daisy

Bluesrock med Sten Gustavsson Band (SGB) + förband: Miss Daisy

Från Gratis

Plats

Datum

7 jun 2024 19:00 - 8 jun 2024 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Vi börjar denna kväll redan kl 19.30 när Miss Daisy kliver upp på scenen och drar igång kvällen. Musiken är ifrån gudfadern Hendrix, Kungen Stevie Ray Vaughan till gott och blandat av Free, Janis, Cream mfl. Musikmassage av hårt och mjukt.

Ca 20.30 är det dags för SGB (Sten Gustavsson Band) att kliva upp och fortsätta kvällen! Så här skriver en recensent om bandet:
"Det handlar om blueskantad mogen rockmusik med solon.
Bandet låter vuxet, men inte mossigt. En beskrivning som känns
ganska gjuten för hela SGBs väsen."

Utdrag från recension av MIKAEL MJÖRNBERG.

Varmt välkomna!

Arrangör

Här på ROY erbjuds ett oöverträffat utbud av mat och dryck, fester och event, underhållning och avkoppling. Med våra 1200 kvm blir restaurangen störst i sitt slag i Mölndal och endast 7 minuter från Göteborg.

Vi har öppet dygnet runt och genom entrén välkomnas du in i en miljö präglad av 20-talets elegans i en spännande atmosfär där bland annat livemusik alltid är i fokus!

Lokal

Roy Restaurant Café & Bar, Nämndemansgatan 1, 431 33 Mölndal

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer