skip to main content

Bluespicknick

Nyligen tillagt

Bluespicknick

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

8 jun 2024 17:00 - 23:00

Beskrivning

Ta med dig en filt och njut av en underbar sommardag fylld med melodiska toner och härlig stämning på Bluespicknick! Den 8 juni 2024 bjuder Södertälje Jazz- & bluesförening in till en oförglömlig blueskonsert i den pittoreska miljön på Torekällberget friluftsmuseum.

Ta med dig egen mat och starka eller svaga drycker efter tycke och smak.

Från kl. 17:00 kliver vi in i en värld av blues där musiken talar till själen och väcker känslor du inte visste att du hade. Oavsett om du är en inbiten bluesälskare eller bara nyfiken på genren, kommer våra förstklassiga musiker att bjuda på en konsertupplevelse som går rakt in i hjärtat.

ARTISTER 2024 
Caroline af Ugglas 
Principle Blues
Pete Simpson Blues 
The Low Down Saints

Biljetterna kostar mellan 200,00 SEK och 300,00 SEK, vilket gör detta till den perfekta helgaktiviteten för både familjer, par och vänner. Missa inte chansen att kombinera god musik med en mysig picknick i en av Södertäljes mest charmiga friluftsmiljöer!

Så packa picknickkorgen och kom till Bluespicknick för en oförglömlig kväll med fantastisk musik, god stämning och gemenskap. Säkra dina biljetter idag och förbered dig på en magisk sommarkväll!

Lokal

Torekällberget friluftsmuseum, Källgatan 15, 151 45 Södertälje

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer