skip to main content

Blue Benders + Support: Peter Noresson & Järnbrott

Blue Benders + Support: Peter Noresson & Järnbrott

Från 175,00 SEK

Plats

Datum

8 jun 2024 17:00 - 9 jun 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Blue Benders kommer till Gävle den 8e Juni och får med sig fantastiska Peter Noresson och Järnbrott som support.

17:00 - Dörrar öppnar
20:30 - Peter Noresson och Järnbrott
22:00 - Blue Benders

Blue Benders


Detta band föddes ur den livfulla bluesscenen i Gamla stan, Stockholm och tillbringade många sena kvällar på anrika ställen som Stampen och St Clara innan de bildades officiellt i maj 2021. De har samlat på sig en rad betydande utmärkelser, både kollektivt och individuellt, inklusive erkännandet som Årets nykomlingar år 2022 och Årets band, Årets platta och Årets liveakt år 2023 i Bluespoddens årliga utmärkelser. Under 2023 lyckades bandet även komma på en 2:a plats (bland 21 akter) i den internationella tävlingen “European Blues Challenge”.

Soundet sträcker sig ofta bortom genrens gränser och styrs av nyfikenhet till andra territorier bortom den traditionella bluesen. Detta resulterar ofta i en mångfacetterad mix av blues, rock, soul och funk som ständigt utvecklas och överraskar. Med en omfattande turné under 2024 fortsätter Blue Benders att erövra scenen och skapa minnesvärda upplevelser för sin publik. Missa inte chansen att uppleva en kväll fylld med deras unika energi och musikaliska magi.

Samson Mirro - Sång
Edvin Öström - Gitarr
Morris Malek - Gitarr
Johan Sund - Bas
Oskar Boså - Trummor


Peter Noresson & Järnbrott

Det krävs ett järnbrott för att backa upp urkraften Peter Noresson på scen.
Ingen går säker för hans råa röst, tunga gitarriff och de förödande kranka sanningar han levererar i sina svenska texter. Det är hårt, det är tungt och bandet svänger liv i lik. Låtarna är så egna de kan bli inom genren samt några omkokta dängor med text och stuk hyfsat nära originalen. Missa inte Peter Noresson och Järnbrott.

Peter Noresson - Gitarr och Sång
Anders Skoglund - Gitarr
Ulf Norling - Bas
Mats Hillström - Trummor

Arrangör

Lokal

Musikhuset, Kyrkogatan 32, 803 11 Gävle

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer