Bluciferz is back in town!

Eventet är avslutat

Bluciferz is back in town!

Biljetter från 120,00 SEK

Plats

Datum

16 jul 2022 18:00 - 23:59

Beskrivning

Sjölyckan presenterar stolt sitt husband Bluciferz Hubcaps - bandet som ingen förstår sig på men som alla fascineras av :)


Duon består av de lokala världs-kändisarna Thompa Thelin och Göran Ribba som spelar egna låtar på sina coola hemmagjorda instrument. Vad sägs om en gitarr gjord av en gardinstång och två navkapslar!

Detta kan ju inte blli annnat än succé... Så missa inte detta - gött käk, go miljö, vänner inom synhåll och sist men inte minst... Bluciferz!

Info:

Entré: endast 120 kr
Begränsat antal biljetter

I vår bar finns det både öl, vin, alkoholfria alternativ och snacks.
Gött käk finns på plats!

Scenen är placerad utomhus och vid regn finns tält att mysa under.

VARMT VÄLKOMNA till en kväll långt utöver det vanliga - missar man detta får man skylla sig själv :) Ni som upplevt Bluciferz tidigare vet vad vi pratar om! Sveriges svar på ZZ Top - om du frågar oss!


&ab_channel=BluciferzHubcaps


VÄLKOMNA!!

Christian & Monica

Lokal

Sjölyckan Sjölyckan, Spinnerivägen 6, 448 50 Tollered

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.