BLUCIFERZ HUBCAPS SISTA SPELNING i Lerums kommun för i år…!

Spinnerivägen 6, 448 50 Tollered
20 nov 2021 18:00 - 23:00
Biljetter 100,00 SEK - 240,00 SEK
Biljetter 100,00 SEK - 240,00 SEK

Äntligen är de tillbaka – våra populära musiker, bandet som drar folk från när och fjärran! Världsberömda ända från Skara ner till Halland 😊 Lika uppskattade för sin musik som för sin humor!

För första gången kommer vi ha konsert inne i vårt fina Båthus med plats för många!

Bluciferz Hubcaps kommer köra 2 set med start ca kl. 20:00. Vill man unna sig Sjölyckans fantastiska Texas-ribs så serveras detta mellan 18-19:30 denna kväll så att ni hinner äta innan konserten. Revben av bästa sort som fått koka i öppen gryta och dra i mustig buljong i två dygn för att sedan glaseras och grillas när ni kommer! Till detta serveras en Texas coleslaw och picklad jalapeno.
Vegetariskt alternativ - marinerad och grillad oumph – boka då biljett med mat och hör av er i god tid till oss via mail eller telefon.

Maten förbokas och betalas i samband med biljettköpet.

INFO:

Entré
: 100 kr
Entré med mat:
240 kr

Baren har öppet mellan 18-23


I vår bar finns det både öl, vin och alkoholfria alternativ samt snacks.
Dessa sköna lirare brukar dra en hel del publik så vänta inte med att boka biljetter - då försvinner de snabbt! Begränsat antal platser!

VARMT VÄLKOMNA till en kväll långt utöver det vanliga!
Ni som upplevt Bluciferz tidigare vet vad vi pratar om! Sveriges svar på ZZ Top - om du frågar oss!

VI ses! // Monica & Christian

Duon Bluciferz Hubcaps består av de lokala världs-kändisarna Thompa Thelin och Göran Ribba som spelar egna låtar på sina coola hemmagjorda instrument. Vad sägs om en gitarr gjord av en gardinstång och två navkapslar!

Efter att ha spelat musik i många år bestämde de sig för att göra något annorlunda - de började bygga egna instrument av saker som låg i och runt garaget. Göran byggde ett bas/trumställ och Thompa byggde sig ett flertal Hubcap-gitarrer som han spelar glide-guitar på.

Uppsättningen består av ett stort antal Hubcap-gitarrer tillverkade av allt ifrån navkapslar från Opel, Volvo och Morris till gardinstänger, glasburkar och moppetankar!

Eventet är avslutat

BLUCIFERZ HUBCAPS SISTA SPELNING i Lerums kommun för i år…!

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.