Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Blomstermåla Folkets Hus - filmvisning

Eventet är avslutat

Blomstermåla Folkets Hus - filmvisning

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

27 april 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Blomstermåla Folkets Hus 

Välkommen till visningen av Blommande Drömmar - en fiktiv dokumentärfilm om Blomstermåla Folkets hus. En plats fylld av historia och möjligheter. Just nu är framtiden för platsen osäker på grund av ägarförhållanden och regleringar.

Detta projekt är ett samarbete mellan tre internationella studenter från Linnéuniversitetet, lokalsamhället och kreatörer i Småland. Tillsammans skapade de: Blommande Drömmar.

I den här filmen vill vi fånga skönheten i Folkets hus, visa dess potential och dela dess betydelse för både Blomstermala och Mönsterås kommun. Målet är att samla in de symboliska 1% som behövs för renoveringarna för att hålla utrymmet öppet och visa upp de möjligheter som det fortfarande har.

Kl 15:00 

eller Kl 18:00 


Donationsalternativ nedan

GoFundMe// https://gofund.me/072a79bd

SWISH// xxxx 

Mer information
FB: Samhällsföreningen Blomstergruppen
FB: Snail Mail Maniac Collective

Eller// Jojanneke +31 6 589 221 09 jv.222qw@studnet.lnu.se

Arrangör

Snail Mail Maniac Collective

- an international theater group in Kalmar right next to the sea


taking it slow.


FB: Snail Mail Maniac Collective

IG: @snail.mail.maniac

E: snailmailmaniac@gmail.com

Lokal

Blomstermåla Folkets hus, Storgatan 83, 384 30 Blomstermåla

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer