skip to main content
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Blomsterkväll med Poppy & Pots och Heidi Mikkonen

Eventet är avslutat

Blomsterkväll med Poppy & Pots och Heidi Mikkonen

Från 1.119,00 SEK

Plats

Datum

19 maj 2022 19:00 - 22:00

Beskrivning

En kväll till alla blomsterälskare, florister, snittblomsodlare, trädgårdsmästare, dekoratörer!  @floristheidimikkonen kommer till @garveriet_i_floda och inspirerar med säsongens blomster i hållbarhetens tecken! Eventet vänder sig till blomsterbranschen, men vem som helst som är intresserad av blomster i säsong, design och kreativt skapande kan köpa biljett!

I priset ingår; Mat från Garveriet, Goodiebags och en massa gemen- och kunskap!

En kväll med skönt häng! Mat från Garveriet, såklart, säsongens bästa bla fisk från områdets egna fiskodling och från närområdet. Musik! Vårvisor av Duo Danica & Magnus. Gemenskap och diskussioner, goodiebags, cider från Garveriets
intilliggande musteri: Glömda äpplen. Ensi finns på plats för att visa er deras snyggaste krukor, producerade i Europa och/eller med liten miljöpåverkan. Sist, men absolut inte minst! Heidi Mikkonen inspirerar med säsongens bästa blommor från Noviflora Göteborg, I underlag från Ensi! Heidi kommer även arbeta med lokalodlade tulpaner från Kerstins blommor, Även Kerstin finns på plats, för att
berätta lite kort om hennes ekologiska odling i Härryda och ”slow-flowers-rörelsen”.

Lokal

Garverivägen 9, 448 31 Floda

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer