Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Blomsterkväll med Ellen

Event inställt

Blomsterkväll med Ellen

Från 700,00 SEK

Plats

Datum

2 apr 2023 14:00 - 17:00

Beskrivning

Välkomna på en alldeles speciell tillställning på Sutaremåla trädgård, där ni kommer tas om hand av Ellen Olovsson. Ni kommer få skapa olika arrangemang och de kommer finnas fika på plats.

I biljettpriset ingår:

1 st påskkrans
2 st arrangemang med oasis.

Fika - alkoholfri dryck inkl. bakverk.


Medtag eget pynt och kruka, eller varför inte en sko?
Lite smått grundpynt kommer finnas.


Sutaremåla trädgårdsbutik är öppet vid detta tillfälle , så går även att ta sig en titt i växthusen.

Välkommen att ha en härlig eftermiddag/kväll hos Sutaremåla trädgård.


Mer info om Ellen:

Utbildad florist, trädgårdsmästare samt yrkeslärare inom trädgård. Varit i branschen hela mitt yrkesliv. Mina föräldrar har en mindre handelsträdgård också så uppvuxen med trädgårdsyrket.

Jobbar idag som yrkeslärare inom trädgård och bedriver egen verksamhet tillsammans med min sambo samt hjälper till på handelsträdgården hemma.


Blomsterkvällar i samarbete med TKE Lantbruk och grönsaker / Sutaremåla trädgård och Tess Event

Lokal

Sutaremåla trädgård, SUTAREMÅLA 1, 593 74 Gunnebo

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.