Eventet är avslutat

Bloggmingel.se by Sweden Influencers tema jul och nyår i Malmö 24 november 2016

Gratis - 250,00 SEK

Datum

24 nov 2016 17:00 - 19:30

Beskrivning

Välkommen till ett nytt mingel i Malmö den 24 novemberarrangerat av Sweden Influencers där du kan nätverka med influencers och företag. Temat den här gången är jul och nyår. Det kommer att serveras lättare mingelmat och ett glas bubbel samt törstsläckande dryck. Baren kommer att vara öppen för er som vill köpa mer dricka. Det finns också möjlighet att boka prisvärt boende i anslutning till minglet.

Bloggare och influencers
Vi välkomnar bloggare, instagrammare, youtubers, poddare och andra influencers som vill hitta företag att samarbeta med.

Företag
Vi välkomnar förstås alla företag som vill samarbeta med och nätverka med bloggare. Som företagare kan du välja mellan mingelbiljett för företag och utställarplats där biljetter ingår. Kontakta oss om du vill veta mer om utställarplats/sponsorskap.

Boende
Behöver du boende för övernattning? Kontakta Anna!

Eventsidan på facebook
Här finns eventet på Facebook. Där kommer vi löpande att uppdatera med alla nyheter som rör minglet. Kika gärna in på vår hemsida också, www.bloggmingel.se, för att läsa omdömen och se bilder från tidigare mingel. Se också vår hemsida www.swedeninfluencers.com

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.