Bloggmingel.se by Sweden Influencers tema jul och nyår i Malmö 24 november 2016

24 nov 2016 17:00 - 19:30
Biljetter Gratis - 250,00 SEK
Biljetter Gratis - 250,00 SEK

Välkommen till ett nytt mingel i Malmö den 24 novemberarrangerat av Sweden Influencers där du kan nätverka med influencers och företag. Temat den här gången är jul och nyår. Det kommer att serveras lättare mingelmat och ett glas bubbel samt törstsläckande dryck. Baren kommer att vara öppen för er som vill köpa mer dricka. Det finns också möjlighet att boka prisvärt boende i anslutning till minglet.

Bloggare och influencers
Vi välkomnar bloggare, instagrammare, youtubers, poddare och andra influencers som vill hitta företag att samarbeta med.

Företag
Vi välkomnar förstås alla företag som vill samarbeta med och nätverka med bloggare. Som företagare kan du välja mellan mingelbiljett för företag och utställarplats där biljetter ingår. Kontakta oss om du vill veta mer om utställarplats/sponsorskap.

Boende
Behöver du boende för övernattning? Kontakta Anna!

Eventsidan på facebook
Här finns eventet på Facebook. Där kommer vi löpande att uppdatera med alla nyheter som rör minglet. Kika gärna in på vår hemsida också, www.bloggmingel.se, för att läsa omdömen och se bilder från tidigare mingel. Se också vår hemsida www.swedeninfluencers.com

Eventet är avslutat

Bloggmingel.se by Sweden Influencers tema jul och nyår i Malmö 24 november 2016

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.