Bloggmingel.se by Sweden Influencers i Malmö 21 september 2016

21 sep 2016 17:00 - 19:30

Scandic Triangeln, Triangeln 2, 211 43 Malmö

Välkommen till ett nytt bloggmingel i Malmö den 21 september arrangerat av Bloggmingel.se by Sweden Influencers där du kan nätverka med influencers och företag. Det kommer att serveras lättare mingelmat och ett glas bubbel samt törstsläckande dryck. Baren kommer att vara öppen för er som vill köpa mer dricka. Det finns också möjlighet att boka prisvärt boende i anslutning till minglet.

Bloggare och influencers
Vi välkomnar bloggare, instagrammare, youtubers, poddare och andra influencers som vill hitta företag att samarbeta med. Alla influencers som är medlemmar i Bloggagenturen.se kommer in fritt och har företräde om biljetterna tar slut. Det är gratis att bli medlem i agenturen.

Företag
Vi välkomnar förstås alla företag som vill samarbeta med och nätverka med bloggare. Som företagare kan du välja mellan mingelbiljett för företag och utställarplats där biljetter ingår. Kontakta oss om du vill veta mer om utställarplats/sponsorskap.

Boende
Behöver du boende för övernattning? Kontakta Anna!

Eventsidan på facebook
Här finns eventet på Facebook. Där kommer vi löpande att uppdatera med alla nyheter som rör minglet. Kika gärna in på vår hemsida också, www.bloggmingel.se, för att läsa omdömen och se bilder från tidigare mingel.

Bloggare/influencer (ej medlem i Bloggagenturen.se)

Stängd

Bloggare/influencer (medlem i Bloggagenturen.se)

Stängd

Företag

Stängd