Blockula Preparty + BESATT Magazine Release Party

Eventet är avslutat

Blockula Preparty + BESATT Magazine Release Party

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

6 aug 2022 21:00 - 7 aug 2022 03:00

Beskrivning

BLOCKULA X BESATT MAGAZINEBlockula kör preparty inför femårsjubileumet, och våra vänner på BESATT Magazine släpper sitt efterlängtade sjätte nummer. Förutom att magasinet går att köpa på plats levererar de även tre timmar av fet musik á la besatt innan Blockula tar över kl. 00 med stampet.


Eftersom vi har två stora saker att fira lovar vi en kväll som ingen annan.

Fri entré innan 23 / 100KR efter

☆ LINEUP ☆
BESATT (21-00)
BLOCKULA (00-03)

Kvarteret
Rökerigatan 13
20+ / 18+ med förköp

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Kvarteret Kvarteret, Rökerigatan 13, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.