Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Bleck Forest 2022

Eventet är avslutat

Bleck Forest 2022

Biljetter från 500,00 SEK

Plats

Datum

17 sep 2022 15:00 - 18 sep 2022 03:00

Beskrivning

Bleck Forest är äntligen tillbaka!


En komprimerad minifestival i krispig höstluft, några snabba danssteg från södermalm. 

Vid samma sjö och i samma skog som senast det begav sig, men nu med en riktig livescen och mer ljusinstallationer (pga mer mörker).
Vi har fortfarande en komiskt hög åldersgräns (27 år) eftersom vi vill göra en fest för vuxna. Som tidigare är vi inte stenhårda i dörren, haka på ett äldre kompisgäng om du vill.

Vi kommer att lansera det fullständiga spelschemat inom kort, men ni som varit med förr vet att vi kommer att leverera kvalitet och eufori, så onödigt att vänta- biljetterna kommer ta slut.


Hoppas vi ses i skogen!

Lokal

Hellas Storstugan Hellas Storstugan, Ältavägen 101, 131 33 Nacka

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.