Black River Delta

Eventet är avslutat

Black River Delta

Plats

Datum

19 maj 2022 20:00 - 20 maj 2022 00:00

Beskrivning

Black River Delta är ett alternativt rockband ursprungligen ifrån Bollnäs. Och vi är otroligt stolta och glada att få se och höra dem på Rollin Bistros Backyard den 19:e maj. Missa inte detta!

Bandet har 3 studioalbum i bagaget: “Devil on the Loose” (2016), “VOL. II” (2018) och Shakin' (2021).

Deras råa bluesrock-sound hämtas från klassiska blueslegender som Robert Johnson, R. L. Burnsides råa stil och moderna artister som The Black Keys, Gary Clark Jr. och BRMC.

De har en otrolig förmåga att kombinera gammal blues med modern rock och detta har tagit dem på flera turnéer över Europa och till och med Nordamerika. Där dem även fångat uppmärksamheten hos artister som blueslegenden Joe Bonamassa, som kallar "VOL.II" en av de bästa albumen 2018, och till och med bjuder in bandet att uppträda på sin årliga kryssningsfestival. Detta vill ni inte missa.


;ab_channel=BlackRiverDeltaOfficial


Arrangör

Izakaya och burgare i en vild och skoningslöst blandad stil. Dryck och ambiance i industrierna i Gamlestadens fabriker. Live musik, Dj, konst och cocktails.

Lokal

Rollin Bistros - Backyard Rollin Bistros - Backyard, Gamlestadsvägen 4, 41502 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.