skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Black Baker med gäster

Eventet är avslutat

Black Baker med gäster

Från 170,00 SEK

Plats

Datum

17 mar 2024 16:00 - 20:00

Beskrivning

Black Bakers höstsuccé med vänner och jam, gemensamma improvisationer till filmer, återkommer nu till våren med nya och gamla vänner.
Söndagen den 17 mars gästas vi av @nacho_tatjer med film och @pocketsizesthlm med sin psykedeliska experimentella musik.

Black Baker har funnits sedan december 2016, spelar egen musik, ofta improviserad, med i huvudsak egna texter. Inledningsvis som husband på Teaterstudio Lederman, med en söndagsserie öppna jam/konserter och inbjudna gästmusiker. Bandet är sprunget ur poeten/sångaren Mats Rosén och gitarristen Jan Liljekvist EMS/Shoutless gemensamma scenkonstarbeten. Till det adderades några favoritmusiker. Bandet var fött och har utvecklats vidare med åren. Mats Rosén har ett långt förflutet som dramatiker, med en rad föreställningar och framträdanden på Stockholmsteatrarna, bl. a. på Elverket, Tribunalen, Teater Lederman och Radioteatern. Mats Rosén är även begåvad med en av landets intressantaste och mest dynamiska röster. Tänk Waits, Beefheart, Wadling.
Namnet Black Baker är en sorts beskrivning av bandets sound. Black som i Sabbath och Baker som i Chet. Däremellan finns stor frihet att röra sig musikaliskt. Tung musik, poesi och lyhört samspel. En konsert med Black Baker ska blåsa rent själen.

Mats Rosén - sång Jan Liljekvist - gitarr
Sebastian Öström - gitarr
Jonas Rhodin - basPer Persson - trummor

Pocket Size spelar en lekfull och dynamisk form av psykedelisk musik. Dörren öppnas även upp mot närliggande genrer som progressiv rock och modal jazz. Improviserat och komponerat material bildar tillsammans en väv där även groovet har sin självklara plats.

Peter Pedersen – Gitarr och komposition
Simon Svärd – Gitarr och Lap steel
Kristian Brink – Saxofon och Flöjt
Jonatan Guzman – Keyboards
Bernhard Josephson - Bas
Fredrik Björling – Trummor

http://www.pocketsizesthlm.se/

Arrangör

Pygméteaterns Lilla Kulturhus är inne på tionde året - en växande kulturklubb som erbjuder spännande och exklusiva program till en bred publik. Konsertklubben, gästspel av skilda slag, musik, dans och scenkonstföreställningar. Tyngdpunkten ligger på musikutbudet; en ständigt skiftande mix av opera, improvisationsmusik, jazz, visor, världsmusik, flamenco och udda musikaliska möten!

Vi är 12:e BÄSTA SPELSTÄLLET!
LIRA har frågat 56 aktivt turnerande musiker om Sveriges bästa spelställen!
PYGMÈTEATERN kom på 12:e plats! (...efter bara 5 år!). Ett enorm stort TACK till Sveriges bästa musiker!

Lokal

Pygméteatern, Vegagatan 17, 113 29 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer