skip to main content

Blå Skåpet Stand-up

Blå Skåpet Stand-up

Från 66,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

8 februari 2024 - 28 mars 2024

Beskrivning

På Blå Skåpet välkomnar vi dig till kvällar fyllda av komiker av alla sorter. Kom och se dina nuvarande och framtida favoriter! Vissa känner du redan till och andra kommer du se för första gången, men aldrig glömma. Låt vår MC Kathryn LeRoux och hennes hjälpreda/ledsagare Erik (okänt efternamn) leda dig genom en kväll av legendarisk stand-up!


Ät middag på Restaurang Folkparken! Utvald show-meny från 16:00

“The Blå Skåpet Special”
Burgare och bärs: 165 kr

För reservationer: https://restaurangfolkparken.se/


Dörrarna till stand-upen öppnar 18.30 - showen börjar 19.00

Kvällens komiker utannonseras samma dag. Följ oss på instagram för information om komiker, erbjudanden, med mera!Lokal

Folkparken, Sveavägen 53, 113 59 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer