Hoppa till huvudinnehåll

Björklöven - Brynäs

Björklöven - Brynäs

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

5 sep 2024 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Upplev pulsen och spänningen när Björklöven möter Brynäs för en rafflande match i hockey när den är som bäst, live! Söderhamn/Ljusne HC bjuder in dig till Ljusne Ishall den 5 september 2024, med nedsläpp kl. 18:00. Detta är mer än bara en match – det är en uppvisning i styrka, skicklighet och ren beslutsamhet. Oavsett om du är en hängiven supporter eller en nyfiken nykomling kommer detta sportevenemang att hålla dig på tårna från början till slut.

Säkra din plats och var med om en oförglömlig kväll fylld av adrenalin och hjärtskärande moment. Biljetter finns tillgängliga från så lite som 150,00 SEK, upp till 1.000,00 SEK för dem som vill ha det bästa inom platser och upplevelser.

Ljusne Ishall väntar på dig – missa inte chansen att vara en del av sportens magi och energin som bara ett livespel kan ge. Köp dina biljetter nu och gör dig redo för en episk uppgörelse på planen!

Björklöven som satsar mot en ny säsong i HockeyAllsvenskan med ny huvudtränare i Björn Hellqvist (från Leksands IF). Ny assisterande coach är förre spelaren Daniel Rahimi

Nya spelare i Löven kommande säsong är bland andra den kanadensiske succébacken Tim Theocharidis som närmast kommer från Kalmar där han gjorde stor succé med 44 poäng på 54 matcher. Ytterligare nya spelare är Fredrik Forsberg (från HV71), Axel Ottosson (KooKoo i den finska högstaligan), Mathew Maione (från AIK), Alfons Freij (från Växjö) och Marcus ”Lilliz” Nilsson (från Färjestad).

Sedan tidigare finns spelare som Joel Mustonen, Gustav Possler, Liam Dower Nilsson och Mattias Nörstebö.

Brynäs tog som bekant klivet tillbaka till SHL där huvudtränaren Nicklas Gällstedt bland annat fått se en rad hemvändare skriva på.

Nya för året är Erik Källgren mv (Vancouvers organisation) , Axel Andersson (Djurgården), Christian Djoos (Lousanne), Hugo Lejon (Västerås), Oscar Lindblom (San Jose Sharks), Charle-Édouard D'Astous (Koo-Koo), Jordan Schroeder (SC Rapperswil-Jona Lakers) och Jacob Silfverberg (Anaheim)

Sedan tidigare hittar vi Anton Rödin, Johan Larsson, Tyler Vessel, Linus Lindblom, Greg Scott, Jack Kopacka, Miks Indrasis, Theo Linstein (lån St. Louis Blues), Simon Bertilsson, Kasper Larsen och Johannes Kinnwall.

Lokal

Ljusne Ishall, Smedsvägen 4, 826 75 Ljusne

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer