Eventet är avslutat

Bio för föräldralediga och pensionärer

85,00 SEK

Plats

Datum

7 dec 2018 10:30 - 12:30

Beskrivning

Se hit alla föräldralediga, pensionärer och andra daglediga!

Torsdag den 14 juni kl 10.30 förvandlas vår stora sal till en mysig biosalong! För 85 kr/vuxen får du njuta av en bra film på bioduk, i priset ingår kaffe/te och snacks. 

Vår sal är rymlig och det finns utrymme att röra sig på golvet för småttingar. Med tanke på målgruppen är det självklart inte knäpptyst i salongen :)

OBS! Barnvagnar parkeras utomhus av brandsäkerhetsskäl.

Film: Tårtgeneralen (1 h, 40 m)

När? Fredag 7 december klockan 10.30
Var? Telefonplan 3, Midsommargården, en min promenad från T-bana Telefonplan

Paus efter halva filmen, tillgång till micro och skötbord finns. Självklart går det också bra att smita in och ut ur salongen under filmens gång vid behov.

Biljett köps i förväg via billetto.se för att vara säker på att få en plats. Det går också bra att chansa och köpa biljett på plats via swish.

Varmt välkomna!

Arrangör

Midsommargården är ett lokalt kulturhus vid Telefonplan i Stockholm.

Lokal

Midsommargården Midsommargården, Telefonplan 3, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.