skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Billetto Promotion

Eventet är avslutat

Billetto Promotion

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

17 aug 2016 08:08 - 31 dec 2016 13:00

Beskrivning

Välkommen till Billetto Media. Här nedan listar vi några alternativ för att komma igång med marknadsföringen av ditt event.

Genom Billettos kanaler kan du få promotion via sociala medier, på vår förstasida och i våra nyhetsbrev som går ut till alla våra prenumeranter varje vecka.

Redo för promotion? Klicka på 'Hitta biljetter' till höger, och välj ditt alternativ.

1) Sociala medier: 350 kr

Ett boostat inlägg på Billettos Twitter och Facebook i max 4 dagar, riktat till din specifika målgrupp.

Visuellt material: Din eventbild - 1440 X 600 px - anpassat till nuvarande annonsformat på Twitter och Facebook.



2) Nyhetsbrev: 3000 kr

En feature i vårt nyhetsbrev som highlightar handplockade event hos Billetto. Nyhetsbrevet skickas ut alla våra prenumeranter varje tisdag.

Visuellt material: Din eventbild anpassad till 600 X 400 px.


3) Dedikerat nyhetsbrev: 6000 kr

Ett alldeles eget utskick för ditt event, där du slipper konkurrera om klick. Nyhetsbrevet kan antingen skickas till alla prenumeranter, eller till en bestämd målgrupp.

Du kan också få ett nyhetsbrev som promotar dig som arrangör, vilket är ett smart sätt att få fler att upptäcka alla dina event - samtidigt som du får fler följare på Billetto-plattformen.

Visuellt material: Din eventbild anpassad till 600 X 400 px, eller alternativt artwork efter eget val.


4) Nyhetsbrev + Kreativt innehåll: 7000 kr

En exklusiv intervju, ett mixtape till eventet, en överlevnadsguide inför festivalen? Vi skapar redaktionellt och kreativt innehåll relaterat till ditt event. Innehållet promotas genom en feature i vårt ordinarie nyhetsbrev, som går ut till alla våra prenumeranter.

Visuellt material: Din eventbild anpassad till 600 X 400 px, samt alternativt artwork beroende på innehåll.



5) Banner på startsida: 3000 kr

Våra iögonfallande banners är det första besökare ser när de landar hos Billetto. En banner på startsidan kan promota antingen ett enskilt event, eller din arrangörsprofil där du listar alla dina event. Mindre är verkligen mer: av erfarenhet vet vi att en enkel och minimaltisk design fungerar bättre än allt för mycket text och andra detaljer.

Visuellt material: Banner – 960 X 315 px.




Ps. Billetto kan behöva göra korrigeringar i ditt visuella material för att slutresultatet ska vara förenligt med vår plattform och vårt varumärke.

Arrangör

Lokal

Billetto Media , Slussplan, 111 30 Stockholm

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer