Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Bildredigering Lightroom classic

Event inställt

Bildredigering Lightroom classic

Från Gratis

Online-event

Datum

16 mar 2023 12:00 - 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Vill du lära dig bildredigering?

Gå en gratis kurs i det enda program du behöver. Lightroom classic lyfter dina bilder till en ny nivå.

Bildredigering är viktigare än någonsin i dagens mediaflöde. För att sticka ut i mängden så att just dina bilder uppmärksammas. Lär dig grunderna med bildredigeringsprogrammet Lightroom classic som hur du organiserar, väljer ut men även hur man framkallar bilden med olika kreativa verktyg. Välkommen till en grundkurs i bildredigering.


Arrangör


Fotokurser online från nybörjare till mer avancerade fotografer. Det finns lättare gratiskurser till mer ingående betalkurser. Alla kurser finns som självstudier men även Premium med kursledare och inlämningsuppgifter där du får konstruktion feedback. Kursledare är Patrik Lindqvist och som driver företaget. Yrkesfotograf sedan 2002 och har utbildat i fotografering sedan 2010. Hoppas vi ses på en kurs

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer