Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Bike in Tweed 2023

Eventet är avslutat

Bike in Tweed 2023

Från Gratis

Plats

Datum

23 sep 2023 09:30 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Bike in Tweed är den rullande elegansens stora dag. Klädda i de snyggaste höstkläder rullar vi genom Stockholms gator. Ett evenemang som speglar kärleken till tweedcykling - om att sakta ner, njuta av omgivningen och uppskatta de klassiska cyklarnas oöverträffade standard och formgivning.

Info till alla ”Early Birds” (anmälda före 7 september): Invänta ytterligare information på bikeintweed.se. Ni kommer inte att bli besvikna! 😉 En anmälan idag sker till rabatterat pris.

Efter 7 september kostar biljetten 350:-. Barn under 15 gratis i målsmans sällskap. Anmälan stänger en dag före evenemanget dvs 22 september kl. 18.00.

Anmälan (som är helt obligatorisk för att delta i evenemanget) berättigar till:
• ”Spokes Card” med startnummer
• Pin med nummer (för juryns arbete samt publikens röst)
• Tote Bag med årets tryck
• Snacks och presenter från evenemangets sponsorer
• Vykort med ditt personliga startfoto (taget av proffsfotograf, postas till din hemadress efter evenemanget)
• Underhållning av toppklass
• Drink/förfriskning vid målgång (alkoholfritt alternativ finns)

Efter prisutdelning avslutas kvällen med en middag. Denna är frivillig och men rekommenderas starkt. Vi ser middagen som en perfekt avrundning i goda (nya och gamla) vänners lag. Missa inte att även anmäla er till detta!

Väl mött! Bike in Tweed - rullande elegans sedan 2011.

Arrangör

Bike in Tweed är den rullande elegansens stora dag. Klädda i de snyggaste höstkläder rullar vi genom Stockholms gator. Ett evenemang som speglar kärleken till tweedcykling - om att sakta ner, njuta av omgivningen och uppskatta de klassiska cyklarnas oöverträffade standard och formgivning.

Lokal

Stockholm, Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer