skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Big Big Train - The Journey Continues

Eventet är avslutat

Big Big Train - The Journey Continues

Från 495,00 SEK

Plats

Datum

30 aug 2023 18:30 - 22:00

Beskrivning

Det är med en enorm stolthet som Progressive Circus presenterar två exklusiva Sverigekonserter med det allra mest efterfrågade bandet bland våra biljettköpare:


BIG BIG TRAIN


33 år efter starten besöker ett av de främsta banden inom progressive rock Skandinavien för första gången med stopp på Stora Teatern i Göteborg 28 augusti och Fryshuset Klubben i Stockholm 30 augusti. Konserterna utgör en del av The Journey Continues-turnén och utöver det listtoppande sjuhövdade bandet förstärks upplevelsen med ytterligare fyra blåsare på scen.


Det talangfulla internationella bandet från USA, Storbritannien, Italien, Sverige och Norge består av sångaren Alberto Bravin (PFM), trummisen Nick D’Virgilio (Genesis, Spock’s Beard, Tears for Fears), gitarristen/keyboardisten Rikard Sjöblom (Beardfish, Gungfly), violinisten Clare Lindley (Stackridge), bassisten Gregory Spawton, keyboardisten Oskar Holldorff (Dim Gray) och stjärnskottet Maria Barbieri.


Bandet lovar att erbjuda en varierad setlista med ett urval av Big Big Train-klassiker, inklusive spår från kommande ”Ingenious Devices”, såväl som helt nytt material. Detta får ingen missa! 😊

Arrangör

Lokal

Fryshuset Klubben, Mårtensdalsgatan 2-8, 120 30 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer