skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

BIG BEN STAND UP VARJE KVÄLL

Eventet är avslutat

BIG BEN STAND UP VARJE KVÄLL

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

22 december 2023 - 19 april 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning


BigBenStandUp VARJE DAG 20.00!

Den legendariska standup klubben BIG BEN STAND UP har under 19 år kört varje vecka utan uppehåll. Klubben är en av Stockholms äldsta standupklubbar och är känd för att ha de bästa komikerna i Sverige på scenen. Vill du se stand up i Stockholm så är du välkommen till Big Ben Stand Up

På Södermalm i Stockholm bjuder Big Ben på allt från komiker som gör sin debut till folkkära Svenska Komiker som är kända i hela Sverige.

Johan Glans, Messiah Hallberg, Sandra Ilar, Magnus Betnér, Henrik Schyffert, Petra Mede, Nour El Rafai och Al Pitcher är bara några av de komikerna som ofta stått på denna anrika scen. När stjärnorna inte är ute och turnérar , spelar in för film eller TV, då är det denna klubb de håller till på.

​BIG BEN STAND UP är både den perfekta förfesten och den perfekta första dejten, eller bara en kväll med skratt för att ladda batterierna. Showen håller på i ungefär två timmar med en paus i mitten på 15 minuter. Efter showen kan kvällen fortsätta med fest i restaurangdelen med ett stort utbud av fantastiska cocktails och drinkar. På helgerna toppar vi kvällarna, med nattklubb och olika DJ, till långt in på småtimmarna.

Don´t miss the INTERNATIONAL THURSDAYS...

"Utan denna klubb hade den tredje vågen av svensk standup aldrig varit möjlig. Sveriges äldsta klubb för rookies och etablerade har gett storheter som Petra Mede, Kojo Acolor, Kristoffer Appelquist, Nisse Hallberg, Carl Stanley och David Sundin möjlighet att växa i en jordmån av nyfiken publik. Tjugo år efter starten är klubben lika vital som alltid och har utvecklat sitt koncept med engelska kvällar och improvisations humor.  De är ensamma i världen om att ha kört varje vecka utan uppehåll. Det är en stor ära att tacka Tomas Bonderud och BigBenStandUp"  
(Özz Nûjen, Jurynsordförande, Hederspris SvenskaStandUpGalan)

För att få sittplats rekommenderar vi att komma vid insläpp 19.00

Garderob kan tillkomma och åldersgräns är 18 år 

Hjärtligt välkomna VARJE DAG

Arrangör


Vi bjuder på framtidens roligaste komiker och ni får vara med när Sveriges mest etablerade komiker testar nya idéer. Några av de komiker som varit nere och slipat sina skämt är Magnus Betnér, Johan Rheborg, Felix Herngren, Måns Möller, Johan Glans, Robin Paulsson, David Batra, Marika Carlsson, och Henrik Schyffert.

I stort sett alla kända svenska komiker har besökt klubben, och en hel del kända internationella komiker också.

Vi önskar er hjärtligt välkomna och hoppas på en rolig kväll tillsammans.Lokal

Big Ben Stand Up, Folkungagatan 97, 116 30 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer