Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Bibi ha Bibi - Aloun Marchal (SE/FR) & Henrique Furtado (PT)

Eventet är avslutat

Bibi ha Bibi - Aloun Marchal (SE/FR) & Henrique Furtado (PT)

Från Gratis

Plats

Datum

24 mar 2023 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Bibi ha Bibi kommer återigen att inta scenen på Vitlycke CPA!


Klädda i kroppstighta scenkläder, som påminner om en blandning mellan bodysuits och traditionella stamkläder, iakttar de två dansarna Aloun Marchal och Henrique Furtado varandra. De står stadigt och med utgångspunkt från scenens mitt stirrar de på varandra. Någonstans djupt inifrån kroppen utbrister ett vrål och ett skrik. Utmaningen är antagen.


Vänner eller fiender? Kanske är det just tävlandet i sig som är det mest spännande för de båda, snarare än vem som är vinnare och vem som är förlorare. Föreställningen utforskar ett brett spektrum av ljud och rörelser som mer än ofta står i kontrast till varandra. Från sportsliga kamper till retsliga barnlekar, från mumlande ljud till vaggvisor, från hyperventilerad andning till djurläten som påminner om fåglar, dinosaurier och till och med utomjordingar. På scenen skapar de sin egen unika dans.


Föreställningen är skapad av och framförs av koreograferna Aloun Marchal (Sverige/Frankrike) och Henrique Furtado (Portugal) och riktar sig till en bred publik från 9 år och uppåt.


BILJETTERBJUDANDE

Köp biljetter till 2 eller 3 av våra föreställningar samtidigt!

I mars och april visar vi 3 föreställningar på Vitlycke-CPA:

- DAN-SU - 10 mars kl.19.00

- Bibi ha Bibi - 24 mars kl. 19.00

- Aprilimprovisationer - 1 april kl. 18.00

Biljett för en föreställning kostar 150 kr (ordinarie), 110 kr (senior, student) och gratis (ungdom/barn).

Du kan nu köpa biljetter till två eller till alla tre föreställningar för ett specialpris - 2 föreställningar för 200 kr eller 3 för 300 kr (du sparar upp till 150 kr).

Hur ska du ta del av erbjudandet?

Gå in på "Skaffa biljetter" och välj bland olika biljetter (erbjudanden 2 för 200 kr och 3 för 300 kr hittar du längst ner på sidan).


Om du vill, kan du även skriva till info@vitlycke.org för att reservera biljetter.

Lokal

Vitlycke Centre for Performing Arts, Vitlycke gård 3, 457 93 Tanumshede

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer