skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Bianca Kronlöf ft. Vi måste bli orasistiska och jämställda innan vi dör

Eventet är avslutat

Bianca Kronlöf ft. Vi måste bli orasistiska och jämställda innan vi dör

Från 345,00 SEK

Plats

Datum

29 nov 2023 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Bianca Kronlöf

feat. Vi måste bli orasistiska och jämställda innan vi dör

Om vi inte blir jämställda och orasistiska innan vi dör – skulle det vara fruktansvärt pinsamt.

Huvudnumret för kvällen är hyllade skådespelaren och komikern Bianca Kronlöf som gör en standupföreläsning om engagemang, normer och jämställdhet. Varför blir det så stel stämning när vi diskuterar normer och jämställdhet? Hur kommer det sig att de flesta män är för den feministerna kampen men rädda för det feministiska samtalet? Vad är skillnader mellan män och kvinnors utsatthet? Roligt, varmt och synnerligen gripande.

Denna kväll hjälps vi åt att göra världen mer jämställd, mindre rasistisk och helt enkelt försöka förstå oss på vad vi människor egentligen håller på med. Med mycket humor, bra samtal, livemusik och konst. Och med en engagerad och interagerande publik.

Utöver Bianca Kronlöfs föreställning blir det utställning av Matilda Kästel, Jenny Edlund och Nina Westman, standup “tragibuskis på vers” med Malin Jakobsson och uttalat antirasistisk livemusik med OLAOLA.

Knö Kultur presenterar

Standupföreläsning – standup – livemusik – konst – utställning

Bianca Kronlöf – Malin Jakobsson – OLAOLA – Matilda Kästel – Jenny Edlund – Nina Westman

Knö Kultur
Bianca Kronlöf Malin JakobssonOLAOLAMatilda Kästel

Ålder: 18-årsgräns.

Foto: Thron Ullberg

Arrangör

Knö består av en tanke att kultur ska in överallt. Oavsett om det anses lämpligt eller inte. Tänk er ett skohorn fast för kultur, med hjälp av det knör vi in kulturen. Det är konst, musik, text, performance, Matilda, Ola, gäster, vänner. På somrarna på Gotland och annan tid popupar vi i Stockholm och lite varstans. Vi skapar egna arrangemang eller så hälsar vi på. Du kan alltid nå vårt skapande digitalt såklart.
Grundare och utövare är Matilda Kästel och Ola Nilsson.

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Headliners

Bianca Kronlöf
Komiker

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer