skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Beverly Kills + Many Voices Speak

Eventet är avslutat

Beverly Kills + Many Voices Speak

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

8 okt 2022 20:00 - 9 okt 2022 00:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Artister: Beverly Kills & Many Voices Speak
Lördag, 8 oktober 2022
Tid: 20.00 - 01.00
Lokal: Hus 7
Åldersgräns: 18+ år

________

Sedan några år tillbaka har Beverly Kills byggt upp en stadig katalog av singlar och kortare släpp, där några tryckts på vinyl och sålt slut inom ett par månader, och bemötts av en enigt jublande kritikerkår både på hemmaplan och internationellt. Nu är bandet tillbaka med sitt debutalbum, som döpts till Kaleido.Med texter skrivna som små berättelser, och ibland rent fiktionella historier, skapar frontpersonen Alma Westerlund sina egna små världar i låtarna. Det är bandets mest fokuserade och detaljerade släpp hittills, som utforskar det drömska i indie och komplexiteten i post-punken utan att tappa essensen av dem själva.I och med bandets tillskott av en femte medlem har de vuxit sig ännu starkare som liveband senaste året, och med det nya albumet i ryggen är göteborgarna hungrigare än någonsin. Det har sagts förut och det går med all säkerhet att säga igen – allt du hört om Beverly Kills har bara varit början.

Ingen mindre än sörmlänningen Matilda Mård aka Many Voices Speak ppträder samma kväll som Beverly Kills med sin filmiska drömska pop som vunnit fans över hela världen sedan debutsingeln "Video Child".


Sagt om Many Voices Speak:

“Mård is a master of the sad, pretty indie mirage” - STEREOGUM

"A promising set of widescreen dream-pop" - KEXP

"Not unlike the 'Lost In Translation' soundtrack, she makes unbelonging, cheerless as it can be, feel romantic” - UNCUT

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer