Beverly Kills & Pharmacist på Landet

27 apr 2019 20:00 - 28 apr 2019 01:00

Restaurang Landet, Lm Ericssons väg 27, 126 37 Hägersten

Live: Beverly Kills & Pharmacist
Lördag 27 april 20:00-01:00
Åldersgräns 18 år
Förköp 80 kr

BEVERLY KILLS

Foto: Jakob Ekvall

Förra året blev Beverly Kills omnämnda som en av ”årets bästa svenska indiedebutanter” av HYMN, de nominerades till ”årets genombrott” i Gaffa-priset 2019, och stod för en av Göteborgs bästa låtar enligt Djungeltrumman – allt detta av enbart tre singlar släppta inom loppet av fem månader. Samtliga låtar har dessutom hyllats av internationell media världen över, bland annat blev bandet kallade för “Sweden’s next great band” av den kanadensiska tidningen The Revue efter singeln Melodrama, men även att låten i sig omnämndes som “proof of their potential” av musikbloggen Wickedd Childd från Australien.

I vår spelar Beverly Kills runt om i Sverige och resten av Norden, och släpper då dessutom sin första 7”-vinyl som innehåller helt nytt och osläppt material.

Spotify
Facebook

PHARMACIST

Foto: Isak Löwegren

Pharmacist presenterade sig själva för världen tidigt 2018 med sin EP "Renaissance". EP:n visade bandets förmåga att skriva substansfyllda och kompromisslösa poplåtar, vilket ledde till ett gäng livespelningar runt om i landet under året samt att de hyllades av Per Sinding-Larsen i hans inslag på SVT Kulturnyheterna om Göteborgs indiescen. Den 22:e februari i år släppte de singeln "You Bore Me Half To Death", som beskrevs av HYMN som "medryckande, skitigt och fullständigt knäckande", och markerade ett nytt sound mer influerat av post-punken. En singel till är planerad och släpps i slutet av mars.

Spotify
Facebook


Arrangemanget görs i samarbete med Studiefrämjandet och med stöd från Kulturrådet och Stockholms stad

Förköp Ej tillgänglig