skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Besvärjelsen & Bottenhavet

Eventet är avslutat

Besvärjelsen & Bottenhavet

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

13 jan 2024 19:00 - 23:59

Beskrivning

Endast förköp!

Med ingredienser som doom, stoner, rock, och folkmusik framkallar Besvärjelsen kraftfulla riff och melankoliska melodier. Vinnare av årets Metal på Manifestgalan 2023 för sitt andra album ”Atlas”. Bandet, som bildades 2014 har släppt två fullängdare och ett antal EP:s.

Bottenhavet bildades 2020 av medlemmar med olika musikalisk bakgrund som tillsammans med sina olika färdigheter skapar det “Bottniska soundet”. Med en vid blandning influencer strävar detta melodiska, tunga band från Stockholm efter att leverera ett unikt sound, men alltid med rötterna i rock. Musiken utmärker sig desto mer då sången framförs på svenska. Du vill inte missa detta.
www.bottenhavet.se

https://open.spotify.com/artist/2kA0uC0XeZORs8jtAAPRV4?si=_eqU35tpQT6U9yricxjr9Q

Lokal

Gamla Enskede Bryggeri, Bolidenvägen 8, 121 63 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer