BEST OF US - Undersåkerskören under 25 år

BEST OF US - Undersåkerskören under 25 år

Biljetter från 120,00 SEK

Plats

Datum

1 apr 2023 18:00 - 19:30

Beskrivning

BEST OF US

Välkommen till en festkonsert med Undersåkerskören, band och solister!

Vi gör en tillbakablick på de senaste 25 åren och väljer ut guldkorn från våra bästa konserter som vi gjort själva eller tillsammans med artister. Bland annat från Triple&Touch 2002, Rongedal 2007, Sofia Karlsson 2010, Bengan Jansson 2011, Quilty 2014 med flera men även sånger från egna konserter med olika teman. Denna gång gör vi sångerna helt själva. Festligt, fint och svängigt!

Körledare Per Wiklander

Konferencier Micke Eklöv

Lokal

Undersåkers Kyrka, Slagsån 550, 830 05 Järpen

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.