skip to main content

Belle Soirée - SEBJAK

Sista chansen

Belle Soirée - SEBJAK

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2024 22:00 - 26 maj 2024 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Belle Soirée- Husarens festliga lördagar för sommaren 2024! 

Sebjak är en unik och innovativ DJ som har blivit en världsberömd fenomen tack vare sin explosiva talang, outtröttliga energi och enastående kreativitet. I över ett decennium har den festglada svensken spridit elektronisk musik som har lämnat klubbar, festivaler och studior förstörda i sitt spår. Med ett karakteristiskt avtryck präglat in i elektroniska musiklandskapet för evigt är Sebjak både en världsberömd producent, eftertraktad DJ och beundrad skivbolagsägare som ständigt utvecklas och förfinar sin konst. Med en mer mogen musikstil erbjuder Sebjak nu en djupare och mer melodisk housemusik som går bortom enbart energi och faktiskt når något mer genuint!

Ses i sommar! 


Arrangör

Sedan 1970 har Husaren varit en hjärteknut i Skövde, en plats där gemenskapen frodas, smakupplevelser tar center stage och nöjen skapar minnen för livet. Som en familjeägd och drivet etablissemang strävar vi ständigt efter att erbjuda en oöverträffad upplevelse för våra gäster.

Lokal

Husaren, Sankt Helenagatan 10, 541 30 Skövde

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer