Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Belle Jar – "PiC me" releasefest @Landet

Eventet är avslutat

Belle Jar – "PiC me" releasefest @Landet

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

6 okt 2023 20:00 - 7 okt 2023 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Den 6 oktober släpps Belle Jars andra album ”PiC me” och det firar vi med en releasefest på Landet i Stockholm.

Under kvällen uppträder Belle Jar med låtar från skivan, och Emanuel Tägil värmer upp.

Om Belle Jar:

Belle Jar är en singer-songwriter från Stockholm. Efter ett antal år i London där bedroom folk-albumet Last Word of Love (2018, Demo Records Ltd) släpptes, har hon nu flyttat hem och spelat in ny musik. Om grunden för låtskrivandet fortfarande utgår från akustisk gitarr och sång, så har Belle Jar på den nya skivan skapat ett mer utvecklat och experimentellt ljudlandskap med flippade synthljud, samplingar, pitch-shifting och vocoder. Albumet är en sorts kollage, där varje låt kan ses som ett svar på samma frågor: Vad är en tjej? Vad gör hon om hon lämnas ensam med instrument, i ett eget rum? Vilken sorts konst kommer hon göra, och på vems villkor?

Instagram: https://www.instagram.com/bellejarslastwordoflove/

Bandcamp: https://bellejarintheworld.bandcamp.com

Om Emanuel Tägil:
Emanuel Tägil är en experimentell singer/songwriter från Göteborg som har skapat ett musikaliskt uttryck som är svårfångat. Likheterna med andra samtida artister är få och kan beskrivas som en sorts art pop som flörtar med yachtrock, Broadway och RnB. Låtarna är mystiska, dramatiska och humoristiska, och framförs med Emanuels mjuka och uppriktiga sångröst. Emanuels senaste album “Veni, Veni” släpptes på Messy Weekend Records i juni 2023.

Instagram: https://www.instagram.com/emanueltagil/

Bandcamp: https://emanueltagil.bandcamp.com

Lokal

Landet, LM Ericssons Väg 27, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer