Being Lab #3: Kris & Utveckling

Eventet är avslutat

Being Lab #3: Kris & Utveckling

Biljetter från 200,00 SEK

Online-event

Datum

25 apr 2022 17:00 - 18:30

Beskrivning

Det sägs att det är när vi går igenom kriser som potentialen för inre utveckling är som allra störst. Rebecka och Lasse berättar kort som sin forskning om hur ledare växer av kriser och vi gästas av Anders Harling, CCO på VINCI Energies som delar med sig av hur han integrerat insikter från kris och inre utveckling på ett sätt som hjälpt honom framåt i yrkeslivet. Vi gör också en övning där du själv får reflektera över egna erfarenheter samt skapa ny kunskap tillsammans med andra deltagare.

Vi blir en liten, trygg grupp på max 20 personer som brinner för inre utveckling i yrkeslivet. Tänk på att du behöver hitta en plats där du kan vara med ostört och ha kameran på. Biljetten köper du via länken, men klicka gärna i att du kommer eller är intresserad här.

Varmt välkommen!

Rebecka, Lasse och Anders

...

BEING LAB är ett format där fokus ligger på utforskande, erfarenhetsdelning och att tillsammans skapa ny kunskap. Vi som jobbar med Being Lab är Lasse Lychnell och Rebecka Arman. Lasse är utbildad mindfulnessinstruktör och Rebecka är mindfulnessinstruktör samt ordinerad inom Zen. Både är också forskare och lärare vid Handelshögskolorna i Stockholm och Göteborg.

BEING IN BUSINESS är ett företag som stödjer ledare och verksamheter att göra skillnad inifrån och ut genom forskningsbaserade föreläsningar, ledarprogram och coachning. Mera information hittar du på beinginbusiness.se där du också kan prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Arrangör

BEING IN BUSINESS är ett företag som stödjer ledare och verksamheter att göra skillnad inifrån och ut genom forskningsbaserade föreläsningar, ledarprogram och coachning.

Vi som jobbar med Being in Business är Lasse Lychnell och Rebecka Arman. Rebecka är ordinerad inom Zen och Lasse är utbildad mindfulnessinstruktör. Både är också forskare och lärare vid Handelshögskolorna i Göteborg respektive Stockholm där de även arbetar med högre ledarutbildning.

Mer information hittar du på beinginbusiness.se.

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.