Eventet är avslutat

Beethovensafari: Film & Konsert!

250,00 SEK

Plats

Datum

26 maj 2022 00:00 - 00:01

Beskrivning

Kära musikvänner! 

Bägge konserter utsålda!

Vi har den stora glädjen att välkomna er torsdag 26e maj kl 14:00 (utsåld) och kl 16:30 (utsåld) i St:a Anna kyrka till vårkonsert och filmvisning med Viktor Bergendal och Per Tengstrand. 

Konserten blir ett unikt event då det inleds med en konsert och sedan blir det visning av Pers dokumentär om förra årets Beethovensafari.

PROGRAM

KONSERT:

Ur Beethovens Kreutzersonat

Ur Griegs violinsonat i c-moll

Ur Brahms violinsonat i A-dur

Samt andra musikaliska pärlor.

Filmvisning av “Safaridokumentär” med efterföljande mingel.

Vid konserten presenteras också programmet för sommarens kommande safari som blir den 18-28 augusti och möjlighet ges att köpa biljetter vid detta tillfälle. 

Trailer för dokumentären: 


Varmt välkomna!

Som alltid finns info på Beethovensafari.com

Arrangör

Lokal

Sankta Anna kyrka Sankta Anna kyrka, Johan Banérs gata 65, 254 54 Helsingborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.