skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Beethovensafari 2022 - Paket samtliga konserter (tidiga konserter)

Eventet är avslutat

Beethovensafari 2022 - Paket samtliga konserter (tidiga konserter)

Från 1.000,00 SEK

Plats

Datum

18 aug 2022 00:00 - 28 aug 2022 00:00

Beskrivning

Beskrivning

Paket samtliga safarikonserter. Reserverade platser på de främsta raderna. Invigning: Appassionata. Höganäs kyrka torsdag 18e augusti kl 17

Som vid förra sommarens Beethovensafari öppnar vi med en pianoafton - denna gång med den sanslöst dramatiska "Appassionata" som huvudnummer. Intensivt dramatisk, förförande mörk och enormt virtuos musik. Det blir även pianopärlor med ljusare förtecken som till exempel den kärleksfulla "Till Therese"-sonaten.

Grieg och violin. St:a Anna kyrka söndag 21e augusti kl 16

Griegs sonat för violin och piano i c-moll är ett populär och älskat verk, som Grieg själv ansåg vara en av hans bästa kompositioner. Viktor Bergendal spelar den dynamiska och dramatiska sonaten med Per Tengstrand vid flygeln. Självklart bjuder de två herrarna på andra godsaker, eller vad sägs om Beethovens violinromans?

Publikens Favoriter. Gustav Adolfs kyrka tisdag 23e augusti kl 17

En favorit vid förra sommarens safari var en konsert med lite lättare anslag, med det vi kallar "Publikens Favoriter", och självklart gör vi därför detta igen. Lättsamt, vackert och med personliga berättelser kring musiken. 

Griegs Pianokonsert. Höganäs kyrka torsdag 25e augusti kl 17

En av de mest älskade pianokonserterna i historien skrevs av just Edvard Grieg. I Höganäs bjuder vi på den i version för piano och stråkkvartett, och inte nog med det, det blir kammarmusikaliska pärlor av safarins huvudperson; Beethoven.

Kejsarkonserten. Vikens kyrka söndag 28e augusti kl 16

Som sig bör och som traditionen kallar, avslutar vi safarin med Beethovens magnifika Kejsarkonsert i Vikens underbara kyrka, med piano och stråkkvartett. 

Lokal

Helsingborg, Helsingborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer