Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Beethovenfestival i Lund: Konsert&Film EXTRAPLATSER

Eventet är avslutat

Beethovenfestival i Lund: Konsert&Film EXTRAPLATSER

Få biljetter kvar

Biljetter från 200,00 SEK

Plats

Datum

10 mar 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning

Extraplatser onumrerat rad 7 och 8. 


Film och konsert!

Ett unikt och annorlunda möte med Per Tengstrand vid flygeln och både framför och bakom kameran i visningen av hans dokumentärfilm om Beethovens musik, ”Freedom of the Will”. Filmen inkluderar scener från Bonn, Wien, Budapest, New York, Washington D.C. och handlar om människor och händelser som påverkats av Beethovens musik. Efter filmvisningen blir det konsert där Per framför musik ur filmen på scenen!

"En film som är högaktuell...och som satte igång många tankar"
P2 Klassisk morgon

"Tengstrand har gjort en gripande film om musikens makt"
Smålandsposten

Lokal

Magle Konserthus, Magle St kyrkogata 4, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.