Beethovenfestival i Lund 10-12/3: FESTIVALPASS

Beethovenfestival i Lund 10-12/3: FESTIVALPASS

Biljetter från 650,00 SEK

Plats

Beskrivning

Varmt välkomna till Beethovenfestival i Lund på Magle konserthus. 

Festivalpasset ger er tillgång till samtliga konserter:

10 mars kl. 19 KONSERT & FILM

11 mars kl. 10 KAFFE & KREUTZER

11 mars kl. 18 DE SISTA SONATERNA

12 mars kl. 15 KEJSARKONSERTEN

Safarigänget från Helsingborg, Princeton och Malmö kommer till Lund! Helgen den 10-12 mars blir det en mäktig Beethovenfestival i Magle Konserthus. 

Vi inleder med en konsert och filmafton, då det först blir pianomusik med Per Tengstrand vid flygeln, och sedan visas den uppmärksammade och rosade filmen om Beethoven “Freedom of the Will”.

Vid den andra konserten går vi i historiens fotspår: Beethovens makalösa “Kreutzersonat” uruppfördes vid en morgonkonsert i Wien. Vi följer detta och ni får uppleva Kreutzersonaten (samt ytterligare Beethovenmusik) vid en Kaffekonsert där det ingår kaffe och smörgås i biljettpriset!

Konsert nummer tre innehåller de tre sista pianosonaterna som Beethoven skrev. Älskade av många, inte minst av pianisten själv, Per Tengstrand.

Avslutningskonserten bjuder på kvartetten i e-moll Op. 59 nr. 2, den andra av de berömda “Rasumovski-kvartetterna” och som Grande Finale, Kejsarkonserten, Beethovens femte pianokonsert i ett arrangemang för piano och stråkkvartett av Per Tengstrand.

Lokal

Magle konserthus Magle konserthus, Magle Stora kyrkogata 4, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.