Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Beer makers dinner med Jämtalndsbryggeri!

Eventet är avslutat

Beer makers dinner med Jämtalndsbryggeri!

Från 595,00 SEK

Plats

Datum

29 mar 2023 18:00 - 21:00

Beskrivning

Den 29:e mars så gästar Jämtlandsbryggeriet oss på Ardbeg Embassy.
Våra kockar och Jonas Jordahl, som är bryggtekniker på Jämtlands Bryggeri kommer att kombinerar ihop 5 olika ölsorter med 5 olika rätter.

Sveriges mest prisbelönta bryggeri. Jämtlands Bryggeri är en av pionjärerna när det gäller svensk hantverksöl och har sedan starten 1996 bryggt öl i Pilgrimstad, 3 mil sydost om Östersund.Bryggeriet har 9 anställda och årsproduktionen uppgår till ca 700 000 liter.
Sortimentet består av drygt 20 ölsorter, varav en handfull är säsongsöl. 


Missa inte detta, det kommer att bli gott och intressant.

Varmt välkomna. 

Anmälan: chabbe@ardbegembassy.se

5 olika ölsorter i kombination med 5 rätter för endast 595kr

Lokal

Ardbeg Embassy, Västerlånggatan 68, 111 29 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.