Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Beer & Bubbelyoga

Event inställt

Beer & Bubbelyoga

Från 400,00 SEK

Plats

Datum

24 aug 2023 18:30 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Njut av yogans välgörande rörelser samtidigt som du smakar på Blåbergens eget öl.

Skapar balans i livet. Balans mellan rörelse och stillhet. Balans mellan kontemplation och fest.

Blåbergen tar klivet och introducerar den perfekta kombon: beeryoga, en utmaning för din kropp och dina tankar. En kul aktivitet att göra tillsammans med vänner, kollegor, familjen. Ett pass där du kombinerar enklare yogarörelser med din öl.

Passet är cirka 30 min och leds av Eliisa Andrén. Efter passet har ni en stund tillsammans med relax och lite dryck med tilltugg. Inga förkunskaper krävs.

Yogamatta finns att låna på plats, men vill du ta med din egen så går det fint.
I priset ingår yogapasset samt snacks (ex. pinnar, chips, frukt).
Din dryck köper du på plats hos oss. Det finns såklart Blåbergen öl men även bubbel, vin och alkoholfritt alternativ.
Egen dryck får EJ medtagas.

Arrangör

BLÅBERGEN Spa-Bryggeri-Event hittar du ett stenkast norr om Örebro, ca 13 km från Örebro Centrum. På vår gård omgiven av böljande fält och med de blå Kilsbergen som bakgrund ligger vår röda festlokal med anor från 1800-talet. Vi har även en liten Pub som vi kallar Bakfickan och det är där som vi har våra Bryggevent & Ölprovningar. Runt Festlokalen finns gräsmattor, åkarar & skog. En härlig lantlig miljö. I andra änden på gården har vi vårt Lantspa inrymt i den tidigare drängstugan. Vi erbjuder olika behandlingar, bad/bastu/kallbad och boende i lappkåtor. 
Kika gärna in på vår hemsida www.blabergen.com 


Lokal

BBERGEN Festlokal/område BBERGEN Festlokal/område, Röcklinge 430, 705 92 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer