skip to main content

Beatyourbest Festival

Beatyourbest Festival

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

29 jun 2024 11:00 - 30 jun 2024 17:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

BE@YOURBEST FESTIVAL 29-30 JUNI

Upplev fitness och styrka på en helt ny nivå. Ta chansen att inspireras och utforska spännande tävlingar, utställare och festivalmat från BAYB Café. Ta del av gemenskapen, energin och glädjen som bara vår festival kan erbjuda.

SOMMARFORMEN
Är du redo att lysa upp sommarsäsongen med din strålande form? Snart kan du anmäla dig till Sommarformen där du får chansen att visa upp resultatet av ditt hårda arbete!

Det här handlar inte om extrema kroppsbyggnadsfärdigheter, utan om att framhäva den bästa versionen av dig själv.

Oavsett om du har jobbat med att trimma kroppen, bygga styrka eller bara känna dig fantastiskt, så är det här din chans att skina på scenen! Ta steget och låt din sommarform stråla!

Vi kommer även ha tävlingar i chins, dips, bicepscurls, styrkelyft, armbrytning & strongman.

Hur coolt?

Arrangör

Lokal

Be@YourBest Health Center, Hävertgatan 31, 254 42 Helsingborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer